![Bratäpfel mit Himbeer-Kokossauce Bratäpfel mit Himbeer-Kokossauce](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/12cdf564fb00152ae481f6f7312cc96f/Derivates/ea204397d72e760b065652ae2dfa62e666031307.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- Rapsöl zum Bestreichen
- 2 Äpfel, groß (z. B. Braeburn)
-
2
EL Pecannüsse
of 2 EL Haselnüsse - 2 EL Rosinen
- 1 Msp. Kardamom, gemahlen
- 2 Msp. Zimt, gemahlen
- 150 g Himbeeren
- 40 g Orangensaft, frisch gepresst
- 60 g Kokosmilch
- 1 Msp. Vanille, gemahlen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1138 kJ / 272 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 46 g
- Vetten
- 10 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 10 g
- Natrium
- 8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ruck-Zuck Menü: Zucchinicremesuppe, warmer Gemüsesalat
35 min
Zander mit Apfel-Gemüse und Salbei
1 godz.
Einfache Gemüsesuppe
40 min
Fisolensalat mit Speck, Nüssen und Parmesan
25 Min
Österreichischer Brunch
4h 35min
Gerstenporridge
25 Min
Vogerlsalat mit Karotten-Dressing und Sonnenblumenkernen
15 min
Affogato mit karamellisiertem Bananeneis
15 Std.
Butternusscreme mit Ofengemüse
1 godz. 20 min
Cremige Polenta mit Pfirsichen
50 min
Champignonsauce
30 min
Omas Kärntner Reindling
2h 25min