![No Bake Heidelbeer Cheesecake No Bake Heidelbeer Cheesecake](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/c852ccf0-e6cb-4d5e-affb-27ca2eec2094/Derivates/2be02ba5-1482-4ee1-8e7a-16f2242e4f6c.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g Mandeln
- 120 g Datteln
- 50 g Kokosraspel
- ½ TL Vanille, gemahlen
- 1 Prise Salz
- 180 g Kokosfett, weich, etwas mehr zum Einfetten
- Zitronenschale, gerieben, von 1 Bio-Zitrone
- Zitronensaft, von 1 Bio-Zitrone
- 250 g Cashewkerne
- 200 g Waldheidelbeeren, frisch oder TK, aufgetaut
- 60 g Ahornsirup
- Heidelbeeren, frisch, für die Dekoration
- frische Minzeblättchen, klein, für die Dekoration
- 1 EL Pistazien, gehackt, für die Dekoration
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 2716 kJ / 648 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 54 g
- Verzadigd vet
- 27 g
- Vezels
- 9 g
- Natrium
- 78 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Palatschinken mit Maroni und Buchweizen (glutenfrei)
1 godz.
Süßkartoffelstrudel mit Spinat und Pinienkernen
1h 40min
Schoko-Chia-Pudding (kalt gerührt)
20 Min
Kichererbsensuppe mit Blattspinat
35 min
Veganer Kirschen-Cheesecake
5h
Milchreis-Tarte (vegan)
1 godz. 10 min
Veganer New York Cheesecake mit Beerentopping
25h 15min
Vegane Vanillekipferl
1h 50 min
Bananennussbrot
1 godz. 10 min
Vegetarisch gefüllte Melanzani mit Safranjoghurt
50 мин.
Palatschinken aus Haferflocken (glutenfrei)
45 min
Zitronen-Heidelbeer-Cupcake "Flower Power"
2ч. 35 мин.