Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 180 g Hirse
- 800 g Wasser
-
1
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of ½ Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 2 TL Salz
- 150 g Karotten, geschält
- 100 g Erbsen, tiefgekühlt
-
4
EL Sonnenblumenkerne
of Pinienkerne - 100 g Mais, aus der Dose, gewaschen und abgetropft
- 6 Zweiglein Minze, frisch, Blättchen abgezupft
- 40 g Zitronensaft
- 40 g Agavendicksaft
- 70 g Olivenöl
- 2 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1904 kJ / 455 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 48 g
- Vetten
- 25 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 6 g
Alternatieve recepten
Kürbissuppe mit Hirse
35 Min
Hirsepfanne mit gebratenem Gemüse und Cashews
30min
Haferflocken-Karotten-Busserl
55min
Dinkelsalat mit Radieschen und Rucola
40min
Lauwarmer Pastinakensalat
45min
Linsensalat mit Tomaten und Feta
50min
Quinoasalat mit Zucchini und Karotte
1h 35 min
Apfel-Hirse-Frühstück
30min
Quinoa mit Fisolen
30min
Vollkornreissalat mit Kurkumadressing
1 godz. 5 min
Gebackener Frühstücksauflauf
1h
Grüner Quinoasalat, lauwarm
35 Min