Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 TL Kreuzkümmel, ganz
- 1 TL Pfefferkörner, bunt
- 1 TL Koriandersamen
- 1 TL Kümmel, ganz
- 1 ½ TL Salz
- 2 Salbeiblätter, frisch
- 120 - 150 g Zwiebeln, halbiert
- 300 g Hirse
- 20 g Tomatenmark
- 200 g Stangensellerie, in Scheiben (1 cm)
- 400 g Cocktailtomaten, halbiert
- 900 g Wasser
- 8 Eier (Größe L)
- Öl, zum Braten
- 1 Bund Dille, frisch, Spitzen abgezupft
- 100 Cocktailtomaten, halbiert
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2497 kJ / 597 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 81 g
- Vetten
- 17 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 14 g
- Natrium
- 1156 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gemüsegröstel mit Bohnen
40min
Schnelles Hirsotto
25min
Karibisches Karfiol-Curry mit Süßkartoffeln
40min
Buchweizenstrudel mit Sauerkraut und Kürbis (glutenfrei)
1 Std. 10 Min
Erdäpfel-Spinat-Auflauf mit Paradeissauce
35min
Kürbisnocken (glutenfrei)
50min
Überbackene Spinat-Palatschinken
1h 30min
Weihnachtlicher Festtagsbraten mit Kürbispüree und Kohlsprossen (vegan)
1h 50 min.
Grüne Spätzle mit Kürbis-Paprika-Sauce
40min
Spinatstrudel mit Schafskäse
1h 50 min.
Hirseknödel mit Spinat auf Tomatenragout (glutenfrei)
1h 20min
Reis mit Kürbisletscho
40min