Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g Erdäpfel, festkochend, groß, geschält, in Scheiben (3-5 mm)
- 2 EL Olivenöl
- 3 Prisen Salz
- 2 Knoblauchzehen, in Scheiben
- 300 g Paradeiser, in Würfeln
- 1 Zweiglein Thymian, frisch, Blättchen abgezupft
-
200
g Blattspinat, frisch (siehe Tipp)
of 200 g frischer Mangold, Blätter und Stiele in Streifen (1 cm) - 150 g Seidentofu
- 1 TL Zitronenschale
- 1 - 2 TL Zitronensaft
- 1 TL Sojasauce
- 1 TL Mandelmus
- 1 Prise Muskat, gemahlen
- 1 Prise Galgant, gemahlen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2255 kJ / 539 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 64 g
- Vetten
- 24 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 13 g
- Natrium
- 793 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gefüllte Zucchini-Erdäpfelpuffer mit "RUPP S´beschte Sortiment"
35 min
Pilzragout mit Fisolen
1h
Gewürzhirse mit Gemüse und Spiegeleiern
50 Min
Karibisches Karfiol-Curry mit Süßkartoffeln
40 Min
Vegetarisch gefüllte Melanzani mit Safranjoghurt
50 Min
Grüne Spätzle mit Kürbis-Paprika-Sauce
40 Min
Quinoa mit Fisolen
30min
Gefüllte Paprika mit Spinat, Kartoffeln und Minzsauce
55 min
Melanzani-Paprika Bowl mit Naturreis und Kofu
1h 25 min
Überbackene Spinat-Palatschinken
1 Std. 30 Min
Kichererbsen-Gemüse-Curry mit RUPP Gouda
45 min
Gemüsegröstel mit Bohnen
40 Min