Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g Spinat, frisch
- 2 Knoblauchzehen, halbiert
- 80 - 100 g Zwiebeln, halbiert
- 10 g Olivenöl
- 2 rote Spitzpaprika, á 200-250 g (oder mehrere kleinere)
- 4 - 6 Prisen Salz
- 200 - 250 g Feta, in Stücken
- 1 - 2 Spritzer Zitronensaft, frisch gepresst
- 5 - 7 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- 2 - 3 Prisen Muskatnuss, frisch gerieben
- 50 g Pinienkerne
- 500 g Wasser
- 600 g Kartoffeln, geschält, in Stücken (2-3 cm)
- 400 g Schafjoghurt
- 1 TL Zitronensalzpaste, selbst gemacht (siehe Tipp)
-
2 - 3
EL Minzeblättchen, frisch
of 2 - 3 TL Minze, getrocknet, gehackt (siehe Tipp)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2118 kJ / 506 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 31 g
- Verzadigd vet
- 14 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 928 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Erdäpfel-Spinat-Auflauf mit Paradeissauce
35 min
Italienische Frittata
35 min
Bohnen-Avocado-Salat
15min
Spinatstrudel mit Erdäpfeln
1 Std. 30 Min
High Protein Omelette
30 min
Spinatstrudel mit Schafskäse
1 godz. 50 min
Reis mit Kürbisletscho
40 Min
Überbackene Spinat-Palatschinken
1 Std. 30 Min
Butternusscreme mit Ofengemüse
1 Std. 20 Min
Gemüse-Tofu-Lasagne
1 godz. 15 min
Gemüsegröstel mit Bohnen
40 Min
One Pot Feta Pasta
35 min