Apparaten en Accessoires
Slowcooken wortelgroenten en gemengde granen
Voorbereiding 20min
Totaal 3u. 15min
4 porties
Ingrediënten
-
uien in vieren gesneden200 g
-
olijfolie20 g
-
zoete aardappel in blokjes (3 cm)300 g
-
pastinaak in stukken (3 cm)100 g
-
raap in stukken (3 cm)100 g
-
knolselder in stukken (3 cm)100 g
-
tomatenblokjes uit blik400 g
-
1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillonpasta1 tl
-
water750 g
-
Dijon mosterd15 g
-
laurierbladeren, gedroogd2
-
korianderzaad1 tl
-
zout1 tl
-
gemalen peper½ tl
-
verse tijm2 takjes
-
tomatenpuree (geconcentreerd)10 g
-
gemengde granen (bulgur of quinoa)100 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
291.5 mg
Eiwitten
7 g
Calorieën
1176 kJ /
281 kcal
Vetten
7 g
Vezels
7.8 g
Verzadigd vet
1 g
Koolhydraten
42 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Slowcooken
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Zoete aardappellasagne
1u. 20min
Zoetzure tempé
50min
Roerbak met aubergines en kofu
Geen beoordelingen
Vegetarische bruine rijst
40min
Op Portugese wijze in brood gebakken zeebaars met gestoomde aardappelen en sperziebonen
2u.
Chutney van veenbessen en rozemarijn
45min
Baked Beans (Gebakken bonen op z’n Amerikaans)
20min
Soba noodle mee goreng
40min
Tacos van bloemkool met chipotle saus
3u. 45min
Vegan moussaka
1u. 50min
Aardappel en amandel schijf met bonen en tomatensaus
50min
Hartige taart met savooiekool
1u. 30min