Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de cebolla en trozos
- 2 ramita de romero fresco (solo las hojas)
- 70 g de beicon en dados
- 30 g de aceite de oliva
- 400 g de lentejas cocidas (en conserva), lavadas y escurridas
- 400 g de batata en trozos de 2-3 cm
- 1 pastilla de caldo de verduras
- 900 g de agua
- 150 g de pasta seca para sopa
- 1 cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
- 4 cucharadas de vinagre balsámico
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2018 kJ / 482 kcal
- Eiwitten
- 16.8 g
- Koolhydraten
- 69.3 g
- Vetten
- 15.5 g
- Verzadigd vet
- 3.5 g
- Vezels
- 11.5 g
- Natrium
- 0.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sopa de pasta y judías pintas
40 Min
Sopa de trigo y verduras
45 Min
Guiso de lentejas y judías negras con tomate
40 Min
Sopa vegetariana con legumbres
40 Min
Sopa de verduras con lentejas y arroz
1 Std. 50 Min
Pasta con lentejas y salchichas
35 Min
Guiso de garbanzos con verduras
45 Min
Guiso de judías blancas con hortalizas
20min
Sopa danesa de carne
30 Min
Guiso de verduras italiano
40 Min
Sopa de batata, pimiento rojo y judías blancas
35 Min
Guiso de lentejas y alubias con verduras
45 Min