Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 diente de ajo
- 60 g de cebolla en trozos
- 1 guindilla roja seca en trozos
- 30 g de aceite de oliva
- 300 g de carne picada vegetariana
- 50 g de tomate concentrado
- 400 g de tomate troceado en conserva
- 250 g de agua
- 1 pastilla de caldo de verduras
- ½ cucharadita de pimienta molida
- 1 cucharadita de azúcar
- 1 cucharadita de sal
- 850 g de batatas pelada, en trozos (2-3 cm)
- 100 g de crème fraîche
- 100 - 150 g de queso feta
- hojas de albahaca fresca para servir
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1351.1 kJ / 322.9 kcal
- Eiwitten
- 16.5 g
- Koolhydraten
- 40.1 g
- Vetten
- 12.2 g
- Verzadigd vet
- 4.7 g
- Vezels
- 8.5 g
- Natrium
- 648 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Curry vegano con tofu
30 Min
Guiso de verduras italiano
40min
Nadan Mutta (Huevos en salsa de tomate) - India
50min
Filetes rusos de lentejas con vinagreta picante de hierbas
30 Min
Parmentier vegetariano con boloñesa de lentejas y berenjena
2 Std.
Ensalada de cuscús con berenjena, pimiento y tomates cherry
30 Min
Gurullos con calabaza y pimiento
35 Min
Boloñesa de avellanas
35 Min
Arroz vietnamita con verduras
55min
Ensalada de bulgur con rúcula, melocotón y aguacate
35 Min
Albóndigas de lentejas con puré de coliflor y salsa (sin gluten, sin huevo, sin lácteos)
1 godz. 25 min
Shepherd's pie vegetariano con batatas
1 godz.