Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 diente de ajo
- 60 g de cebolla en trozos
- 1 guindilla roja seca en trozos
- 30 g de aceite de oliva
- 300 g de carne picada vegetariana
- 50 g de tomate concentrado
- 400 g de tomate troceado en conserva
- 250 g de agua
- 1 pastilla de caldo de verduras
- ½ cucharadita de pimienta molida
- 1 cucharadita de azúcar
- 1 cucharadita de sal
- 850 g de batatas pelada, en trozos (2-3 cm)
- 100 g de crème fraîche
- 100 - 150 g de queso feta
- hojas de albahaca fresca para servir
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1351.1 kJ / 322.9 kcal
- Eiwitten
- 16.5 g
- Koolhydraten
- 40.1 g
- Vetten
- 12.2 g
- Verzadigd vet
- 4.7 g
- Vezels
- 8.5 g
- Natrium
- 648 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Quiche vegetariana con espinacas y pimiento rojo
1 Std.
Parmentier vegetariano con boloñesa de lentejas y berenjena
2 Std.
Bulgur con verduras y salsa de champiñones
50 Min
Shepherd's pie vegetariano con batatas
1 Std.
Quiche de verduras sin huevo
2u. 30min
Curry vegano con tofu
30min
Ensalada de patatas y espárragos con pesto de eneldo
55 min
Gurullos con calabaza y pimiento
35min
Frittatas de brócoli y cheddar
1 Std.
Arroz con lentejas al estilo egipcio (Kusherie)
1h 10min
Guiso de verduras italiano
40 Min
Pastel de patata y champiñón
1 Std. 20 Min