![Turkey buffe and herby quinoa stuffing (MEATER+®) Turkey buffe and herby quinoa stuffing (MEATER+®)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/EFE78779-8B54-4217-97C2-1C969C6C799E/Derivates/B13ECD3E-B252-4204-BA99-F60A7C0D0740.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Turkey
- 300 g rock salt
- 50 g raw sugar
- 3000 g water, plus extra if needed
- 2 juniper berries
- 6 black peppercorns
- 1 cinnamon quill
- 2 fresh bay leaves
- 3400 - 4000 g turkey buffe, frame only, wings and legs removed
- 2 tbsp unsalted butter
Stuffing
- 200 g tri-colour quinoa
- 600 g water, plus extra for soaking quinoa
- ½ tsp salt, plus extra to taste
- 1 red onion, cut into halves
- 2 garlic cloves
- 8 sprigs fresh basil, leaves only
- 6 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only
- 4 sprigs fresh dill, leaves only
- ½ tsp ground black pepper
- 100 g dried cranberries, plus extra for garnishing
- 12 fresh chives, cut into small pieces (2 mm)
- 80 g unsalted butter
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2630.3 kJ / 626.3 kcal
- Eiwitten
- 74.9 g
- Koolhydraten
- 18.1 g
- Vetten
- 28.1 g
- Verzadigd vet
- 10.4 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 1234.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Steamed Chinese greens
30min
Lamb and fennel ragu
4 godz. 35 min
Quark with pickled radish (Thermomix® Cutter, TM6)
4 godz. 35 min
Boiled Eggs
20 Min
No-waste veggie bolognese (TM6)
3 Std.
Jasmine rice
35 Min
White basmati rice
35 Min
Cooking gnocchi or pasta
35 Min
Mashed potatoes for two
30min
Boiled rice
25min
Mushroom risotto (TM6)
30min
Silky sweet potato mash
25min