Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Spatzle rosa
- 130 g di rape rosse cotte a pezzi
- 250 g di farina tipo 00
- 2 uova
- 130 g di latte
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di noce moscata in polvere (optioneel)
Condimento
- 15 g di scalogno
- 1 spicchio di aglio
- ½ peperoncino secco piccante
- 25 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di filetti di triglia rossa di scoglio, senza pelle e deliscati
- 100 g di pisellini surgelati
- 70 g di vino bianco
- pangrattato q.b.
- timo secco, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2038.6 kJ / 487.2 kcal
- Eiwitten
- 35.5 g
- Koolhydraten
- 47.9 g
- Vetten
- 14.7 g
- Verzadigd vet
- 3.5 g
- Vezels
- 2.4 g
- Natrium
- 0.3 mg
Alternatieve recepten
Spätzle agli spinaci con panna e speck
1sa
Strangolapreti alla trentina
4 Std.
Spatzle verdi alla carbonara
1sa
Spatzle integrali con pere e Gorgonzola
30 dk
Spatzle di zucca con salsiccia
1sa
Spatzle di piselli con robiola e tonno
1sa
Spatzle con salmone e zafferano
40 dk
Spatzle alla barbabietola
30 dk
Gnocchi bicolore
2 Std.
Canederli alle barbabietole con salsa al Parmigiano reggiano
1h 10min
Salsa bolzanina
15 min
Spatzle agli spinaci
1sa