Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Spatzle rosa
- 130 g di rape rosse cotte a pezzi
- 250 g di farina tipo 00
- 2 uova
- 130 g di latte
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di noce moscata in polvere (optioneel)
Condimento
- 15 g di scalogno
- 1 spicchio di aglio
- ½ peperoncino secco piccante
- 25 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di filetti di triglia rossa di scoglio, senza pelle e deliscati
- 100 g di pisellini surgelati
- 70 g di vino bianco
- pangrattato q.b.
- timo secco, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2038.6 kJ / 487.2 kcal
- Eiwitten
- 35.5 g
- Koolhydraten
- 47.9 g
- Vetten
- 14.7 g
- Verzadigd vet
- 3.5 g
- Vezels
- 2.4 g
- Natrium
- 0.3 mg
Alternatieve recepten
Strangolapreti alla trentina
4h
Spätzle agli spinaci con panna e speck
1h
Spatzle alla barbabietola
30min
Gnocchi di spinaci
55min
Canederli allo speck
2u. 40min
Gnocchi di pane e bietole (di Francesca Romana Barberini)
1h
Canederli alle barbabietole con salsa al Parmigiano reggiano
1h 10min
Spatzle agli spinaci
1h
Spatzle di zucca con salsiccia
1h
Spatzle verdi alla carbonara
1h
Spatzle con salmone e zafferano
40min
Gnocchi di pane con ricotta e spinaci
40min