Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte brisée
- 150 g de farine de blé semi-complet
- 50 g de beurre froid, en morceaux
- 1 pincée de sel
- 50 g d'eau froide
La farce
- 500 g d'eau
- 500 g d'épinards frais
- 1 oignon, coupé en huit
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- le jus d'un citron jaune (voir "Variante(s)")
- du sel
- du poivre moulu
- 30 g de pignons de pin
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 573 kJ / 137 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 7 g
Alternatieve recepten
Menu à petit prix - Gözleme, crêpes farcies aux herbes
1h 50 min.
Falafels au four
40min
Pizza aux blettes et au citron
25 Std. 50 Min
Falafels de fèves
1h
Falafels, boulgour aux fèves et yaourt au tahini
13 Std.
Pizza au pesto, poire et gorgonzola
2 godz. 35 min
Spanakopita aux épinards
1h 15min
Falafel avec pain r’gaif et sauce tahini
1h 30min
Falafels
24h
Cromesquis aux pois chiches et coriandre
1h 20min
Falafels
12h 45min
Tourte aux blettes, pignons et raisins secs
1h 30min