Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte brisée
- 150 g de farine de blé semi-complet
- 50 g de beurre froid, en morceaux
- 1 pincée de sel
- 50 g d'eau froide
La farce
- 500 g d'eau
- 500 g d'épinards frais
- 1 oignon, coupé en huit
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- le jus d'un citron jaune (voir "Variante(s)")
- du sel
- du poivre moulu
- 30 g de pignons de pin
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 573 kJ / 137 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 7 g
Alternatieve recepten
Caviar d'aubergines
1 Std. 5 Min
Samoussa aux épinards
1h
Galettes de panais à la coriandre et flocons d'avoine
40min
Cannelloni d'aubergine à la tomate
1h 20min
Epigrammes d'agneau tandoori, polenta au cumin
4h 40 min
Falafels, boulgour aux fèves et yaourt au tahini
13u.
Croquettes au cresson et dip au yaourt
1h 20min
Falafels de fèves
1h
Chaussons aux épinards, dip vert
2 Std. 10 Min
Cromesquis aux pois chiches et coriandre
1h 20min
Falafel avec pain r’gaif et sauce tahini
1h 30min
Tahiné maison
25min