Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de farine de blé
-
70
g de saindoux
of 70 g de beurre - 1 c. à café de sel
- 1 c. à café de curcuma en poudre
- 60 g de lait
- 140 g d'eau tiède
- 100 g d'eau
- 300 g d'épinards frais, à cuire (au rayon salades)
- 40 g d'huile d'olive
- 1 c. à café de paprika
- 1 c. à café de quatre-épices
- 150 g d'oignon (1 moyen), coupé en quatre
- 350 g de filet de poulet, sans peau, détaillé en dés (1 cm)
- 40 g de raisins secs
- du sel
- du poivre moulu
- 1 œuf battu
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 751 kJ / 179 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 7 g
Alternatieve recepten
Ravioli vapeur au porc et au chou
1h 40 min
Samoussa aux épinards
1 Std.
Focaccia à la crescenza
1u. 45min
Empañadas
2h 15min
Wraps de blé noir au poulet au curry
1 Std. 15 Min
Empanadillas de poulpe
1 Std. 30 Min
Rekakats libanais
45 Min
Falafels, boulgour aux fèves et yaourt au tahini
13h
Pirojki (petits chaussons fourrés)
2h
Falafels
24 Std.
Empanadas farcies aux blettes, choziro et poitrine fumée
1 Std. 15 Min
Keftas sauce yaourt et menthe, taboulé libanais
1 Std.