Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de farine de blé
-
70
g de saindoux
of 70 g de beurre - 1 c. à café de sel
- 1 c. à café de curcuma en poudre
- 60 g de lait
- 140 g d'eau tiède
- 100 g d'eau
- 300 g d'épinards frais, à cuire (au rayon salades)
- 40 g d'huile d'olive
- 1 c. à café de paprika
- 1 c. à café de quatre-épices
- 150 g d'oignon (1 moyen), coupé en quatre
- 350 g de filet de poulet, sans peau, détaillé en dés (1 cm)
- 40 g de raisins secs
- du sel
- du poivre moulu
- 1 œuf battu
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 751 kJ / 179 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 7 g
Alternatieve recepten
Kebbeh (Boulettes de boulgour et bœuf haché aux épices)
1h 50 min
Chaussons aux épinards, dip vert
2 Std. 10 Min
Manakeesh, flatbread épicé libanais
3h 20 min
Petits pains vapeur farcis au poulet et aux épinards
3h 30 min
Falafels
24h
Manaïches au zaatar
2h
Bagels pizza
2h 50 min
Empanadas au poulet
1h 50 min
Ravioli de poireau, bouillon au citron
1 Std. 35 Min
Falafels, boulgour aux fèves et yaourt au tahini
13h
Panzerotti aux poivrons
1 Std. 45 Min
Empañadas
2h 15 min