Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 150 g de cerneaux de noix
- 8 dattes dénoyautées
- 75 g d'amandes en poudre
- 3 pincées de sel
La crème
- 300 g de fruits rouges frais variés ou surgelés
- 300 g de noix de cajou, préalablement trempées 2 heures dans une grande quantité d'eau
- 16 dattes dénoyautées
- 100 g d'huile de noix de coco
- 60 g de jus de citron
- 1 c. à café d'extrait naturel de vanille
- 120 g de lait d'amande
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2583 kJ / 619 kcal
- Eiwitten
- 12.6 g
- Koolhydraten
- 38.1 g
- Vetten
- 46.6 g
- Vezels
- 7.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Blanc-manger à la banane
3h 15min
Paella végétarienne
50min
Gâteau de quinoa au chocolat
2 godz. 35 min
Brownies aux dattes sans farine
45min
Poêlée de tofu et céleri sucré salé
2h
Pâte d'amande foncée
2h 45min
Chili sans viande
1 Std.
Bavarois chocolat, caramel et fruits rouges
15hod.
Mousse surprise
14h
Cheesecake au citron et pavot
24 Std.
Blanquette de panisse
1 Std. 30 Min
Cheesecake praliné
4 Std.