Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de farine aux sept céréales
-
25
g de levure boulangère fraîche
of 2 ½ c. à café de levure boulangère sèche - 330 g d'eau
- 60 g d'huile d'olive extra vierge, et un peu pour huiler
- 1 c. à café de sel
- 2 brins de romarin frais, lavés, séchés et effeuillés
- 1 c. à café de gros sel
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1192 kJ / 285 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 3 g
Alternatieve recepten
Galettes de maïs à la coriandre
50min
Focaccia apulienne
2 Std. 40 Min
Focaccia croustillante
1h 55 min
Focaccia aux olives
2h
Pizza blanche à la ligurienne
1h 45min
Pizza aux légumes
2u. 5min
Galettes de pois chiche à la tomate
30min
Focaccia au thym et huile d'olive
1h 55 min
Pains de seigle plat
1h 30min
Biscuits secs polenta et abricots secs sans sucre ajouté
25min
Houmous de betterave
15min
Focaccia au thym
3 Std.