![Focaccia aux céréales Focaccia aux céréales](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/1FFF6F81-4021-4EF1-8958-6DA72FD58C89/Derivates/250a3f31-2f7c-41f3-b9cd-37e2e54d6611.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de farine aux sept céréales
-
25
g de levure boulangère fraîche
of 2 ½ c. à café de levure boulangère sèche - 330 g d'eau
- 60 g d'huile d'olive extra vierge, et un peu pour huiler
- 1 c. à café de sel
- 2 brins de romarin frais, lavés, séchés et effeuillés
- 1 c. à café de gros sel
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1192 kJ / 285 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 3 g
Alternatieve recepten
Focaccia au romarin et huile d'olive
3h 15min
Focaccia au thym et huile d'olive
1h 55 min
Pizza maraîchère au brebis
2 godz. 5 min
Pain à la feta et aux olives
5h 15min
Ficelle apéro oignon-olive
3 Std.
Focaccia poire et gorgonzola
2 Std. 20 Min
Focaccia à la farine d'épeautre
2 Std. 25 Min
Focaccia au brocoli-rave
2h 10 min
Pain de seigle scandinave
26h
Focaccia à la crescenza
1 Std. 45 Min
Fougasse aux graines, courgette et oignons
40 Min
Pain au kamut et aux graines de lin
5h 15min