Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 40 g d'huile d'olive extra vierge, et 10 g pour huiler
- ½ - 1 gousse d'ail
-
350
g de fèves fraîches, égrenées
of 350 g de fèves surgelées - 300 g d'eau
- 1 ½ c. à café de sel
-
1
c. à café de sucre en poudre
of 1 c. à café de poudre de malt -
20
g de levure boulangère fraîche
of 1 c. à soupe de levure boulangère sèche - 450 g de farine à pain, type Manitoba
La garniture
- 150 g de pecorino, en copeaux
- 50 g de parmesan, en copeaux
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 filet d'huile d'olive extra vierge
- 100 g de pancetta, coupée en tranches très fines
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 3590 kJ / 858 kcal
- Eiwitten
- 37 g
- Koolhydraten
- 91 g
- Vetten
- 41 g
- Vezels
- 9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
JUILLET Fougasse aux olives - Bruno Dinel
2h
Focaccia au romarin
2 godz. 20 min
Focaccia au romarin et tomates séchées
1 Std. 50 Min
Pissaladière
2h 10min
Focaccia italienne
5h 10 min
Focaccia à la pomme de terre
2 godz. 50 min
Man'ouché libanais au bœuf et au zaatar
1h 45min
Focaccia au pecorino, au lard et crème d'artichaut
2h 30min
Focaccia aux olives
2h
Focaccia fève, bacon et pecorino
3hod. 15min
Focaccia à la crescenza
1h 45min
Focaccia des Pouilles
1 godz. 10 min