Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g d'amandes émondées
- 40 g de sucre en poudre
- 1 bouquet de persil frais, équeuté
- 500 g d'oignons, coupés en deux
- 50 g de beurre, coupé en morceaux
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- ½ c. à café de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 dose de safran (optioneel)
- 1 c. à café de cannelle en poudre
- 500 g de restes de viande cuite, coupés en morceaux
- 1 c. à café de quatre-épices
- 6 œufs
- 8 feuilles de brick
- 40 g d'huile d'olive
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 3089.2 kJ / 742.2 kcal
- Eiwitten
- 42 g
- Koolhydraten
- 30.5 g
- Vetten
- 47.8 g
- Verzadigd vet
- 11.5 g
- Vezels
- 6.7 g
- Natrium
- 591.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Curry de poisson
45min
Riz à la morue et aux moules
50min
Soupe harira
40min
Mijoté de poulpe à la tomate et à la menthe
1h 10 min
Beignets coco sénégalais
1h 15min
Thieboudienne de poisson
50min
Strukli (Beignets au fromage)
1h
Poulet yassa
12 Std.
Soupe de moules à la citronnelle
55min
Vermicelles chinois aux crevettes, sauce à l'ail
1 godz. 20 min
Mafé de poulet
1h
Paëlla valenciana
1h