Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Les boulettes de poisson
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 1 c. à soupe de fécule de pomme de terre
- 1 c. à café de sucre en poudre
- 600 g de dos de cabillaud, coupé en morceaux
- 4 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 50 g de saindoux
- 1500 g d'eau
La soupe
- 25 g de beurre
- 25 g de farine de blé
- 300 g de carottes, coupées en rondelles
- 2 c. à café de sucre en poudre
- 20 g de vinaigre de vin blanc
- ½ c. à café de sel
- 100 g de petits pois frais
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1652.5 kJ / 395.2 kcal
- Eiwitten
- 30.2 g
- Koolhydraten
- 25.5 g
- Vetten
- 19.2 g
- Vezels
- 19.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sandre en croûte de café
30 dk
Bouilli de crevettes et de pommes de terre
40 dk
Soupe de pois chiches et boulettes de dinde
45 Min
Gâteau de maïs avec sauce au lait de poule (Anna) Métrique
1sa 20 dk
Garbure au tofu
1 godz. 45 min
Bouillon de crevettes aux algues
45 Min
Soupe de lentilles vertes
35 dk
Dahl noir crémeux et chou-fleur rôti
16 Std. 25 Min
Cassoulet de la mer
50min
Baked beans (Haricots blancs à la tomate)
35 dk
Soupe de pois cassés finlandaise
12 Std.
Choux farcis au millet, sauce aux champignons
1sa 40 dk