![Poireaux, oignons, tomate et croûtons de polenta Poireaux, oignons, tomate et croûtons de polenta](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/119E6F9E-B193-46C6-BBE8-1F9B3E691E14/Derivates/0aa54d92-80bf-4b7f-8b6c-48de30f949a2.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 450 g d'eau
- 1 c. à café de cannelle en poudre
- du sel
- 125 g de polenta
- 4 gros poireaux, coupés en quatre dans la longueur
- 4 oignons frais, coupés en deux dans la longueur
- 300 g de tomates, coupées en quatre
- 200 g de tomates pelées et leur jus
- 1 branche de romarin frais, effeuillée
- du poivre moulu
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 50 g d'amandes effilées et grillées
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1363 kJ / 326 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 37 g
- Vetten
- 13 g
Alternatieve recepten
Pâtes aux courgettes, basilic et parmesan
40min
Couscous de légumes, semoule et amandes
45min
Riz aux courgettes, guacamole et tortillas
35min
Butternut à la cannelle, œuf mollet
45min
Ratatouille
55 Min
Couscous de légumes au lapin
1h
Pâtes courtes au romanesco et citron
40min
Salade de boulgour, fèves et radis
1h
Asperges sauce romesco
45min
Couscous de courgettes, tomates et fenouil
45min
Butternut au pesto de graines de courge
40min
Risotto à la courgette, fenouil et fromage
35min