![Veau aux carottes et au cerfeuil Veau aux carottes et au cerfeuil](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/200F36D8-5E0D-4592-BAC9-2A81D649E767/Derivates/ae908733-f0b3-48b3-8738-dca44689b512.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 oignon, coupé en deux
- 1 gousse d'ail
- 10 g d'huile d'olive
- 550 g de sauté de veau, (tendrons ou jarret)
- 300 g de vin blanc
- 300 g d'eau
- du sel
- du poivre moulu
- 450 g de carottes (4), en rondelles
- 1 bouquet de cerfeuil frais (petit bouquet)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1221.8 kJ / 292 kcal
- Eiwitten
- 30.3 g
- Koolhydraten
- 20.5 g
- Vetten
- 3.9 g
- Verzadigd vet
- 1.1 g
- Vezels
- 4.9 g
- Natrium
- 209.8 mg
Alternatieve recepten
Curry de porc aux pommes de terre
1h 15min
Sauté de veau Marengo
1h 15min
Ratatouille
55 Min
Lieu vapeur et couscous au citron vert
35 Min
Bœuf à la butternut, au blé et aux herbes
1 godz. 30 min
Sauté d'agneau aux légumes
45 Min
Cubes de poulet et riz aux lentilles
50min
Poulet à la crème et à la moutarde
45 Min
Veau Marengo
55 Min
Veau mijoté aux épices, purée de carotte
1h 20min
Blanquette de volaille à l'estragon (nouvelle recette)
40 Min
Bœuf carottes
2h