Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g d'échalote
- 1 gousse d'ail
- 4 c. à soupe d'huile d'olive
- 4 brins de thym frais, les feuilles seulement
- 60 g de vin blanc sec
- 1 c. à soupe de concentré de tomate
- 750 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille
- 200 g de perles de blé, type fregola sarda
- du sel
- du poivre moulu
- 1000 g de coques fraîches, préalablement dégorgées et dessablées
- 200 g de petits pois frais, écossés
- 20 feuilles de persil frais, ciselées
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1490 kJ / 354 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 13 g
Alternatieve recepten
Epigrammes d'agneau tandoori, polenta au cumin
4 godz. 40 min
Thon encebollado
1h 15min
Eclairs à la tapenade et ratatouille
2h 45min
Croustade aux champignons
1h 15min
Donburi aux tempura de crevettes et wakamé
1h
Truites farcies à la ricotta
40 min
Patidous farcis
13 Std.
Farci charentais
2h
Soldats de Pavie (beignets de morue rouge au poivron)
Geen beoordelingen
Risotto aux raisins et gorgonzola
40 min
Tatin d'endives
1 godz. 20 min
Linguine aux moules, ail et brocoli
55 min