Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 bouquet de coriandre fraîche, effeuillé
- 35 g d'échalote
- 350 g de panais
- 5 c. à soupe d'huile d'olive, et un peu pour la poêle
- 2 œufs
- 30 g de flocons d'avoine
- 4 figues sèches, de petite taille, coupées en petits dés
- du sel
- du poivre moulu
- 100 g de raisins rouges
- 100 g de mélange de jeunes pousses de salade
- 1 c. à soupe d'huile de noisette
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1274 kJ / 306 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 24 g
- Vetten
- 19 g
Alternatieve recepten
Boulettes automnales butternut-châtaigne-champignon
40 Min
Tortilla de patates douces aux épinards
35 Min
Galettes de betterave
40 Min
Quiche épaisse carotte-panais-noisettes
1 godz. 30 min
Quinotto de potimarron et graines de courge
35 Min
Roulé aux carottes, oseille et fromage frais
1 godz. 30 min
Lasagne végétariennes à la courge et aux blettes
1 Std.
Tarte rustique potiron, saint-marcellin et oignon rouge
55 Min
Buddha bowl aux falafels de lentilles, grenade et légumes variés
24h 45 min
Crumble de céleri-rave à l'indienne
1 Std.
Galettes de panais aux épinards, fromage de chèvre et oeufs pochés
50min
Dhal butternut et lentilles corail
45 Min