Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 bouquet de coriandre fraîche, effeuillé
- 35 g d'échalote
- 350 g de panais
- 5 c. à soupe d'huile d'olive, et un peu pour la poêle
- 2 œufs
- 30 g de flocons d'avoine
- 4 figues sèches, de petite taille, coupées en petits dés
- du sel
- du poivre moulu
- 100 g de raisins rouges
- 100 g de mélange de jeunes pousses de salade
- 1 c. à soupe d'huile de noisette
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1274 kJ / 306 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 24 g
- Vetten
- 19 g
Alternatieve recepten
Blinis de patate douce, yaourt à la coriandre
1u. 15min
Tatin aux navets
1h 10min
Gratin de panais au parmesan et aux noisettes
1u. 15min
Boulettes automnales butternut-châtaigne-champignon
40 min
Galettes d'avoine, légumes à la sicilienne
1h 10min
Buddha bowl aux falafels de lentilles, grenade et légumes variés
24h 45min
Quinotto de potimarron et graines de courge
35 min
Galettes de betterave
40 min
Rösti de courgette
1 godz. 40 min
Galettes de lentilles, cumin et noisettes
50 min
Crumble de céleri-rave à l'indienne
1 godz.
Boulettes lentilles corail-coco et sauce tomate
1h 35 min