Apparaten en Accessoires
Quiche met Ricotta en Paprika
Voorbereiding 45min
Totaal 2u.
8 stuk
Ingrediënten
Deeg
-
patisseriebloem150 g
-
boter koud, in stukken70 g
-
water50 g
-
zout½ tl
-
boter koud, in stukken, om in te vetten
Beslag
-
rode paprika's (ca.250g), zie tip2
-
paneermeel3 tl
-
lente-ui in ringen2
-
basilicum, gedroogd vers geplukt½ bos
-
olijfolie10 g
-
ricotta250 g
-
bevroren doperwten120 g
-
ei4
-
maïszetmeel10 g
-
zout1 tl
-
peper, gemalen1 tl
-
pijnboompitten50 g
-
Parmezaanse kaas in stukken40 g
-
room, 20 % vet100 g
-
paprikapoeder zoet½ tl
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 stuk
Eiwitten
13 g
Calorieën
1592 kJ /
380 kcal
Vetten
25 g
Vezels
3.9 g
Koolhydraten
24 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Iedereen Quiche!
6 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Op Cederhout gegrilde Zalm met Pesto en Paddenstoelen-orzotto
1h 50min
Mini Burgers
Ninguna valoración
Batch-koken: Warme Groentesalade. Spaghetti met Tomaat en Champignons. Kip met Rijst en Pepersaus.
Ninguna valoración
Hummus
5min
Zoete aardappellasagne
1h 20min
Lamskroon met Paddenstoelenrisotto
40min
Volkorenbrood
Ninguna valoración
Groentesticks
Ninguna valoración
Soba noodle mee goreng
40min
Nasi Goreng
40min
Brownies van zoete aardappel
1h
Amandelcake
50min