Apparaten en Accessoires
One Pot Pasta met Boerenkool en Fontina-kaassaus
Voorbereiding 15min
Totaal 30min
4 portie
Ingrediënten
-
ui gehalveerd50 g
-
teentje knoflook1
-
boerenkool in stukjes (2-3 cm)200 g
-
olie30 g
-
water450 g
-
room, elk type (van koemelk)100 g
-
melk100 g
-
zout½ tl
-
nootmuskaat, gemalen2 - 3 snuifjes
-
1 kubus groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillonpasta1 tl
-
pasta, droge type, penne300 g
-
zonnebloempitten20 - 30 g
-
150 g gorgonzola, in stukjesFontina kaas geraspt of in kleine stukjes150 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
771 mg
Eiwitten
23 g
Calorieën
2730 kJ /
652 kcal
Vetten
33 g
Vezels
5.3 g
Verzadigd vet
14 g
Koolhydraten
67 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Ready, Set, Cook!
8 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Risottata Aziatische noedels met groenten
30min
Eiersalade in Krokante Paasnestjes
1u.
Batch-koken: Warme Groentesalade. Spaghetti met Tomaat en Champignons. Kip met Rijst en Pepersaus.
Geen beoordelingen
Pasta met Tomaat en Knoflook uit één Pan met Mosselen
Geen beoordelingen
Geode cake
Geen beoordelingen
Kweeperentaart
50min
Macadamia Chocolade Koekjes
45min
Romige pasta met kip en broccoli
30min
Vleesspiesjes met Rijst in Saus
Geen beoordelingen
Kip in Tomaten-Uiensaus
Geen beoordelingen
Varkensvlees Wellington met groene erwten duxelles
1u. 15min
Mango Dessert met Passie Fruit
10min