Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g de parmesan, en cubes (3 cm), plus un supplément en copeaux pour la garniture
- 1220 g d'eau
- 300 g de chair de potiron, en morceaux (2 cm)
- 1 c. à soupe d'huile d'olive extra vierge
- ½ - 1 c. à café de sel fin
- 2 pincées de poivre noir, fraîchement moulu, selon votre goût
- 30 g d'échalotes
- 100 g de tranches de bacon en fin morceaux
- 40 g de beurre
- 320 g de riz risotto (par ex. Arborio ou Carnaroli)
- 60 g de vin blanc sec
-
1
c. à soupe de pâte de bouillon de légumes
of 1 cube de bouillon de légume (pour 0,5l) - du sel fin, selon votre goût
-
60
g de petits pois surgelés
of 60 g de petits pois frais - de persil plat frais, les feuilles uniquement, pour la garniture
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1452 kJ / 345 kcal
- Eiwitten
- 10.2 g
- Koolhydraten
- 47.2 g
- Vetten
- 12.4 g
- Vezels
- 2.4 g
Alternatieve recepten
Risotto aux carottes et endives
40min
Tagliolini à la courge
1h 20 min
Risotto d'orge perlé méditerranéen
1h
Cannelloni au porc, sauce aux légumes
1h
Curry de poisson
35 Min
Gnocchi Tricolore
35 Min
Risotto de brocoli-parmesan aux noisettes
40min
Nouilles sautées aux légumes
30min
Crème de pois
40min
Risotto bolognaise
45min
Risotto à la saucisse et aux pois
30min
Soupe onctueuse au chou-fleur
50min