Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Les légumes
- 400 g de pommes de terre à chair ferme, pelées, en tranches (5 mm)
- 300 g d'aubergines, en tranches (5 mm)
- 300 g de courgettes, en tranches (5 mm)
- 80 g d'huile d'olive
- 1 c. à café de sel
- 2 pincées de poivre, moulu
La sauce
- 1 bouquet de persil frais (d’env. 20 g), effeuillé
- 2 gousses d'ail
- 300 g de poivrons rouges, en morceaux (3 cm)
- 20 g d'huile d'olive
- 500 g de tomates, coupées en quatre
- ½ c. à café de sel
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1516 kJ / 365 kcal
- Eiwitten
- 6.1 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 24 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tiramisu stracciatella
2h 30min
Lasagne verdi
1h 15min
Salade de haricots verts aux pommes de terre et vinaigrette de légumes
50min
Piccata de poulet sur ratatouille
40min
Haricots verts à l'ail et au gingembre
20 Min
Ragoût de légumes
45min
Parmigiana al forno
1 Std. 50 Min
Salade de légumes citronée
15min
Accompagnement à la courgette
30min
Salade estivale de cornettes aux courgettes
30min
Gratin de quinoa et brocolis
1h 10 min
Ragoût de pommes de terre et de champignons
1h