Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Les légumes
- 400 g de pommes de terre à chair ferme, pelées, en tranches (5 mm)
- 300 g d'aubergines, en tranches (5 mm)
- 300 g de courgettes, en tranches (5 mm)
- 80 g d'huile d'olive
- 1 c. à café de sel
- 2 pincées de poivre, moulu
La sauce
- 1 bouquet de persil frais (d’env. 20 g), effeuillé
- 2 gousses d'ail
- 300 g de poivrons rouges, en morceaux (3 cm)
- 20 g d'huile d'olive
- 500 g de tomates, coupées en quatre
- ½ c. à café de sel
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1516 kJ / 365 kcal
- Eiwitten
- 6.1 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 24 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gratin de hachis et cornettes
1 Std. 10 Min
Boulettes de viande hachée à la sauce tomate
45min
Gratin de quinoa et brocolis
1 Std. 10 Min
Gratin de gnocchis au poireau
50min
Riz aux légumes et à la viande
50min
Lasagne verdi
1h 15min
Salade de melon aux lentilles en verrines
50min
Tarte aux légumes
1h
Parmigiana al forno
1h 50 min.
Viande de bœuf et sa sauce crémeuse aux champignons
1h
Lasagnes à la courge
1 Std. 40 Min
Stroganoff
45min