Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Les légumes
- 400 g de pommes de terre à chair ferme, pelées, en tranches (5 mm)
- 300 g d'aubergines, en tranches (5 mm)
- 300 g de courgettes, en tranches (5 mm)
- 80 g d'huile d'olive
- 1 c. à café de sel
- 2 pincées de poivre, moulu
La sauce
- 1 bouquet de persil frais (d’env. 20 g), effeuillé
- 2 gousses d'ail
- 300 g de poivrons rouges, en morceaux (3 cm)
- 20 g d'huile d'olive
- 500 g de tomates, coupées en quatre
- ½ c. à café de sel
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1516 kJ / 365 kcal
- Eiwitten
- 6.1 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 24 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gratin de quinoa et brocolis
1h 10 min
Quiche saumon, épinards, feta
1h
Röstis de légumes et sauce forestière à la crème (TM6)
1h 15 min
Quiche aux asperges
1h
Lasagne verdi
1h 15 min
Spaghettini aux poivrons
50 min
Ragoût de légumes
45 min
Sauce aux légumes pour les pâtes
40 min
Quiche aux tomates et mascarpone
1 Std. 30 Min
Gratin de gnocchis au poireau
50 min
Piccata de poulet sur ratatouille
40 min
Carbonara végétarienne
30 min