Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pâte brisée
- 150 g de farine, et un peu pour travailler la pâte
- 70 g de beurre, froid, en morceaux, et un peu pour le moule
- 50 g d'eau
- ½ c. à café de sel
Garniture
- 50 g de jambon fumé cru, en tranches
- 400 g de tomates-cerises, coupées en deux
- 1 oignon rouge, coupé en deux
- 250 g de mascarpone
- 50 g de lait
- 3 œufs
- 20 g d'amidon
- ¾ c. à café de sel
- ½ c. à café de poivre
- Voeding
- per 1 morceau/part
- Calorieën
- 1328 kJ / 317 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 1.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto aux carottes et endives
40 min
Gratin de l’armailli
50 min
Gratin de gnocchis au poireau
50 min
Mousse au jambon
10min
Carbonara végétarienne
30 min
Crackers au fromage
1h
Pizza à la courge
1h
Mousse au thon
10min
Bucatini aux aubergines, tomates-cerises et cèpes
50 min
Risotto de brocoli-parmesan aux noisettes
40 min
Maluns des Grisons (spécialité grisonne à base de pommes de terre cuites)
45 min
Tarte flambée aux poireaux
40 min