Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g d'eau
- 250 g de germes de haricot mungo frais (voir conseils)
- 100 g de concombre ou (mini) concombre(s) coupé(s) en fines lanières (5 mm) (voir astuces)
- 40 g de poivron rouge coupé en fines lanières (5 mm)
- 3 gousses d'ail
- 10 g d’oignons de printemps
- 10 g d'huile neutre, par exemple l'huile de tournesol
- 15 g de vinaigre balsamique blanc
- 10 g de sauce soja
- 1 c. à café d'huile de sésame, toasté (voir conseils)
- 10 g de graines de sésame
- 10 g de sucre
- 1 c. à café de sel
- 2 - 3 branches de coriandre, fraîche, effeuillée, pour parsemer
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 362 kJ / 87 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 5 g
- Vezels
- 1.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salade de lentilles aux betteraves et à la feta
30 dk
Poisson à l'ail et au citron
2 godz. 20 min
Riz basmati au curcuma et aux raisins de Corinthe
35 dk
Salade de fenouil au parmesan (TM6)
10 dk
Salade de haricots verts aux pommes de terre et vinaigrette de légumes
50min
Salade de thon et d'avocat
5 dk
Tartare d’œufs
35 dk
Salade de brocoli, poivron rouge et pignons
10 dk
Salade de brocoli aux lardons, pommes et amandes
30 dk
Dip au fromage frais et aux herbes
10 dk
Salade de brocoli aux pignons de pin
5 dk
Salade de légumes citronée
15 min