Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g d'eau
- 250 g de germes de haricot mungo frais (voir conseils)
- 100 g de concombre ou (mini) concombre(s) coupé(s) en fines lanières (5 mm) (voir astuces)
- 40 g de poivron rouge coupé en fines lanières (5 mm)
- 3 gousses d'ail
- 10 g d’oignons de printemps
- 10 g d'huile neutre, par exemple l'huile de tournesol
- 15 g de vinaigre balsamique blanc
- 10 g de sauce soja
- 1 c. à café d'huile de sésame, toasté (voir conseils)
- 10 g de graines de sésame
- 10 g de sucre
- 1 c. à café de sel
- 2 - 3 branches de coriandre, fraîche, effeuillée, pour parsemer
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 362 kJ / 87 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 5 g
- Vezels
- 1.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salade de brocoli aux pignons de pin
5min
Salade de brocoli, poivron rouge et pignons
10min
Sauce balsamique
10min
Tartare d’œufs
35min
Salade de carotte à la sauce yogourt (TM6)
10min
Tartinade d’aubergines
20min
Poisson à l'ail et au citron
2 Std. 20 Min
Asperges et pommes de terre à la sauce hollandaise au yogourt
45 Min
Salade au cervelas et fromage
25min
Salade de fromage
20min
Pâtes au four rapides
55 Min
Salade d’Ebly à la vinaigrette de légumes
35min