Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de farine et un peu plus pour fariner
- 150 g d'eau
- 50 g d'huile d'olive
- ¼ de cube de levure boulangère fraîche (env. 10 g), émiettée
- 1 c. à café de sel
- 200 g de poireaux, en morceaux (env. 3 cm)
- 200 g de crème fraîche
- 160 g de jambon, cuit, en dés
- ½ c. à café de fleur de sel
- 4 pincées de poivre, moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2483 kJ / 592 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 56 g
- Vetten
- 32 g
Alternatieve recepten
Risotto alla milanese
30min
Risotto à la tomate et burrata
30min
Risotto aux poivrons
35min
Polenta aux poireaux et topping aux marrons
50min
Risotto aux champignons accompagnés d'une salade de courge
45 Min
Polenta aux poireaux et topping aux marrons (2 portions)
50min
Tarte aux poireaux et au fromage
1 godz. 5 min
Tarte aux légumes (TM6)
25min
Salade estivale de cornettes aux courgettes
30min
Lasagnes à la courge
1hod. 40min
Risotto à la courge
35min
Croissants au jambon
35min