Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 175 g de farine bise, et un peu plus pour abaisser la pâte
- 80 g de beurre, en morceaux (2 cm)
- ¾ de c. à café de sel
- 60 g d'eau
Les légumes
- 100 g de carottes, pelées
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 150 g de poireaux, pied et partie verte retirés
- 150 g de courgettes, extrémités coupées
La garniture
- 100 g de gruyère, en morceaux
- 1 gousse d'ail
- 1 œuf
- 150 g de lait
- 125 g de crème entière
- ¾ de c. à café de sel
- 2 pincées de poivre
- Voeding
- per 1 morceau
- Calorieën
- 1195 kJ / 286 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 19 g
- Verzadigd vet
- 11 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 399 mg
Alternatieve recepten
Croissants au jambon
35min
Risotto à la courge
35min
Röstis de légumes et sauce forestière à la crème (TM6)
1h 15min
Risotto à la tomate et burrata
30 Min
Tarte aux légumes
1h
Potée de riz à la courge
50min
Tarte aux pommes façon crumble (TM6)
2h 30min
Tarte flambée aux poireaux
40min
Gratin de gnocchis au poireau
50min
Polenta et sa sauce crémeuse aux champignons
50min
Risotto alle cinque P
30 Min
Risotto aux poivrons
35min