Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g d'oignons, coupés en deux
- 1 gousse d'ail
- 20 g de beurre
- 300 g de fromages suisses, tous types (p. ex. Appenzell corsé, Gruyère, Emmental ou Tilsit), en morceaux (2 cm) (voir conseil)
- 100 g de lait
- 1 œuf
- 50 g de farine
- ½ c. à café de paprika doux
- ¼ de c. à café de sel
- ¼ de c. à café de poivre noir, moulu
- 1 pincée de noix de muscade, fraîchement moulue
- 8 tranches de pain bis (env. 1 cm d’épaisseur, env. 50 g, voir conseil)
-
8
c. à soupe de vin blanc
of 8 c. à soupe de lait
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2895 kJ / 693 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 43 g
Alternatieve recepten
Ragoût de pommes de terre et de champignons
1h
Gratin de hachis et cornettes
1h 10min
One-Pot-Pasta au jambon
25min
Risotto à la tomate et au basilic
30 min
Salade au cervelas et fromage (TM6)
25min
Risotto alle cinque P
30 min
Rösti bernois
40 min
Pain bis gratiné à la méditerranéenne
35min
Tarte au gruyère
50min
Salade de cervelas au fromage
10min
Pâtes au four rapides
55min
Croissants au jambon
35min