Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de poivrons verts, en morceaux (4 cm)
- 150 g de poivrons rouges, en morceaux (4 cm)
- 60 g d'échalotes
- 2 gousses d'ail
- 20 g d'huile d'olive
- ½ c. à café de poivre de Cayenne, moulu
- 1 c. à café de poudre de paprika
- ¼ de c. à café de cumin en poudre
- 40 g de concentré de tomates
- 400 g de cervelas, pelés, partagés dans la longueur, en tranches (1 cm)
- 1 boîte de conserve de tomates concassées (400 g)
- 1 cube de bouillon de viande (pour 0,5 l de liquide)
- 1 c. à café de sel
- 1 boîte de conserve de haricots rouges, rincés, égouttés (poids égoutté 290 g)
- 100 g de demi-crème acidulée
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2321 kJ / 559 kcal
- Eiwitten
- 32 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 32 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gratin de hachis et cornettes
1 Std. 10 Min
Macaronis du chalet
45min
Risotto à la tomate et burrata
30min
Émincé à la zurichoise
50min
Risotto alle cinque P
30min
Risi e bisi
35min
Rösti bernois
40min
Papardelles à l'émincé de poulet et de poivrons
40min
Fromage d’Italie pané
40min
Papet vaudois
55 min
Saucisse rôtie, légumes et sauce à l’oignon
45min
Gratin de cornettes
50min