Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La chapelure
- 100 g de pain, de la veille, en morceaux (3 cm)
Le risotto
- 1 bouquet de persil frais (d’env. 20 g), effeuillé
- 80 g de gruyère (salé), en morceaux (2 cm)
- 600 g de carottes, pelées, en morceaux (2 cm)
- 80 g d'oignons, coupés en deux
- 1 gousse d'ail
- 20 g d'huile d'olive
- 250 g de riz risotto, tout type (cuisson 20 minutes)
- 750 g d'eau
- 2 cubes de bouillon de viande (pour 0,5 l chacun)
Le fromage d’Italie
- 1 œuf
- 2 c. à soupe de farine
- 4 tranches de fromage d'Italie (d’env. 150 g)
- 4 c. à soupe de beurre à rôtir
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4493 kJ / 1081 kcal
- Eiwitten
- 29.6 g
- Koolhydraten
- 80 g
- Vetten
- 61 g
Alternatieve recepten
Tresse bernoise
1 Std. 45 Min
Risotto au safran de Mund
45 Min
Rösti bernois
40 Min
Chili con cervelas
1 Std.
Tarte flambée vaudoise
1 Std. 30 Min
Gratin de l’armailli
50 Min
Riz Casimir (8 portions)
1 Std.
Papet vaudois
55 Min
Cornettes à la viande hachée
30 Min
Émincé à la zurichoise
50 Min
Riz Casimir
45 Min
Gratin de cornettes
50 Min