![Fromage d’Italie pané Fromage d’Italie pané](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/79C43411-8480-4263-9F23-04EE6FAC60DF/Derivates/62e04da2-3f9f-47b0-95e4-024b8a5851b9.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La chapelure
- 100 g de pain, de la veille, en morceaux (3 cm)
Le risotto
- 1 bouquet de persil frais (d’env. 20 g), effeuillé
- 80 g de gruyère (salé), en morceaux (2 cm)
- 600 g de carottes, pelées, en morceaux (2 cm)
- 80 g d'oignons, coupés en deux
- 1 gousse d'ail
- 20 g d'huile d'olive
- 250 g de riz risotto, tout type (cuisson 20 minutes)
- 750 g d'eau
- 2 cubes de bouillon de viande (pour 0,5 l chacun)
Le fromage d’Italie
- 1 œuf
- 2 c. à soupe de farine
- 4 tranches de fromage d'Italie (d’env. 150 g)
- 4 c. à soupe de beurre à rôtir
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4493 kJ / 1081 kcal
- Eiwitten
- 29.6 g
- Koolhydraten
- 80 g
- Vetten
- 61 g
Alternatieve recepten
Émincé à la zurichoise
50min
Risotto aux bolets et au brie
35min
Gratin de cornettes
50min
Macaronis à la montagnarde
30 min
Cornettes à la viande hachée avec compote de pommes
55min
Émincé de poulet Parmentier
1h 15min
Riz Casimir
45min
Roulades au fromage et jambon
55min
Linguine saumon et vodka
20 min
Macaronis du chalet
45min
Lasagnes classiques
2h 5 min
Salade au cervelas et fromage (TM6)
25 min