Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 bouquet de persil frais (20 g), effeuillé
- 1 gousse gousse d'ail
- 150 g de gruyère, coupé en morceaux (3 cm)
- 4 cervelas (400 g) pelés, coupés en morceaux (3 cm)
- 10 g de moutarde
- 30 g de vinaigre aromatisé aux herbes
- 25 g d'huile de colza
- 30 g de yogourt nature
- ½ c. à café de sel
- 1 pincée de poivre, moulu, selon les goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2515 kJ / 601 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 53 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mousse au Toblerone®
3h 10 min
Papet vaudois
55min
Croissants au jambon
35 min
Tartare d’œufs
35 min
Gâteau du Vully
2h 30 min
Salade de poulet au curry
30 min
Cuchaule
2h 30 min
Gratin de cornettes
50min
Rösti bernois
40 min
Tresse bernoise
1 godz. 45 min
Macaronis du chalet
45 min
Émincé à la zurichoise
50min