Compatibele versies
Polenta et sa sauce crémeuse aux champignons
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de polenta, moyenne (4 min.)
- 200 g de crème fraîche, 30 % de matières grasses
- 500 g de champignons de Paris, coupés en quatre ou en lamelles (5 mm)
- 1200 g d'eau
- 2 cubes de bouillon de légumes (pour 0,5l), émiettés
- 150 g d'oignons, coupés en deux
- 1 gousse d'ail
- 20 g d'huile d'olive
- 1 cube de bouillon de légumes (pour 0,5l), émietté
- 1 pincée de sel, selon les goûts
- 1 pincée de poivre, moulu, selon les goûts
- 1 bouquet de ciboulette fraîche, finememt ciselée
- 1 c. à soupe d'amidon de maïs (par ex. Maïzena) dilué dans 2 cuillères à soupe d'eau
- 25 g de beurre
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2312 kJ / 552 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 64 g
- Vetten
- 25 g
- Verzadigd vet
- 13 g
- Vezels
- 7.4 g
- Natrium
- 1062 mg
Alternatieve recepten
Tresse bernoise
1h 45min
One pot penne-poireaux
30 min
Risotto alle cinque P
30 min
Rösti bernois
40min
Polenta aux poireaux et topping aux marrons
50min
Polenta et ragoût de champignons
45min
Risotto alla milanese
30 min
Papet vaudois
55min
Risotto aux bolets et au brie
35min
Émincé à la zurichoise
50min
Risotto à la courge
35min
Gratin de cornettes
50min