Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g d'échalote
- 20 g d'huile d'olive extra vierge
- 300 g d'asperges vertes, fines, parées et en morceaux (2 cm env.)
- 130 g de lardons (0.5 cm)
- 1 ½ c. à café de sel
- 700 g d'eau
- 350 g de pâte sèche, type farfalle (cuisson 12 min), d’excellente qualité
- 1 sachet de safran en poudre
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1987 kJ / 475 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 68 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto aux bolets et au brie
35 min
Papet vaudois
55min
Curry thaï rapide au poulet
40 min
Couscous à l'orange et au saumon à la vapeur
35 min
Ragoût de bœuf
1h 50min
Milanais
3 Std.
Risotto au safran de Mund
45min
Spaghetti Carbonara
35 min
Riz Casimir
45min
Spaghettis à la carbonara
30 min
Duo de mini-tresses au beurre
2h 10min
Mousse au thon
10min