Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 œufs
- 700 g d'eau
- ½ bouquet de persil frais (env. 10 g), effeuillé
- ½ bouquet de ciboulette fraîche (env. 5 g), ciselée en rouelles (2 cm)
- 150 g de carottes nouvelles, évent. pelées, en morceaux (3 cm)
- 120 g de radis rouges, coupés en deux
- 40 g d'oignons en botte, en morceaux (3 cm)
- 30 g d'huile d'olive
- 25 g de vinaigre de vin blanc
- 40 g de moutarde de Dijon
- 1 c. à café de sel
- 6 pincées de poivre, moulu
- 8 tranches de pain de mie blanc
- 4 pincées de fleur de sel
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1568 kJ / 376 kcal
- Eiwitten
- 15.8 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 21 g
Alternatieve recepten
Risotto à la tomate et burrata
30min
Polenta aux poireaux et topping aux marrons
50min
Risotto alle cinque P
30min
Mousse au thon
5 dk
Tartare de légumes
25min
Papet vaudois
55min
Salade estivale de cornettes aux courgettes
30min
Salade de carottes
15 Min
Salade de brocoli aux pignons de pin
5 dk
Salade de cervelas au fromage
10min
Focaccia aux tomates
40min
Croissants au jambon
35min