Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g d'huile de colza
- 30 g de vinaigre de cidre
- 1 c. à soupe de moutarde
- 1 c. à café de sarriette
- 2 branches de persil frais, effeuillé
- 1 ¼ c. à café de sel, selon les goûts
- 1 pincée de poivre, moulu, selon les goûts
- 500 g d'eau
- 500 g de haricots verts, frais, équeutés
- 50 g d'oignon, coupé en quatre
- 100 g de lardons, coupés en dés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1251 kJ / 299 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 26 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Papet vaudois
55min
Haricots verts aux tomates et au persil
55min
Pommes de terre en robe des champs
30min
Asperges et sauce tartare au séré
50min
Mousse au thon
5 λεπτ.
Salade de pommes de terre
1óra 5p
Asperges et hollandaise au yogourt
30min
Sauce à salade moutarde-balsamique
10 Min
Poulet et asperges vapeur, riz et sauce au vin blanc
45 min
Salade pommes-carottes
5 λεπτ.
Mousse au thon
10 Min
Sauce à salade à la française
20 λεπτ.