Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g de bolets, séchés
- 200 g de crème à fouetter, 30-40 % de matière grasse
- 80 g d'oignons, coupés en deux
- 1 gousse d'ail
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 800 g de viande de veau, sans nerf, sans os, (par ex. cou, épaule)
- 1 c. à café de sel
- 2 pincées de poivre, moulu
- 1 c. à soupe de farine
- 300 g d'eau
- 100 g de vin blanc
- 1 cube de bouillon de bœuf (pour 0.5 l)
- 2 c. à soupe d'amidon de maïs (par ex. Maïzena)
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 2056 kJ / 494 kcal
- Eiwitten
- 44.3 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 29 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Poulet à la sauce à l'œuf et aux amandes
45min
Risotto aux champignons accompagnés d'une salade de courge
45min
Bœuf bourguignon
2u.
Purée de pommes de terre
45min
Goulasch
3u.
Coq au vin
2u.
Sauce béchamel
15min
Ragoût de bœuf
1u. 50min
Curry d’agneau à l’indienne
1u. 30min
Blanquette de veau
1h 15 min
Curry thaï rapide au poulet
40min
Sauce bolognaise
3h 15min