Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 200 g de farine, et un peu pour abaisser
- 100 g de beurre, en morceaux, et un peu pour graisser
- 100 g de séré
- 1 c. à café de poudre à lever
- 1 c. à café de sel
La garniture
- 200 g de lard paysan, sans la couenne, en morceaux (3 cm)
- 400 g de poireaux, en morceaux (3 cm)
- 2 œufs
- 200 g de crème acidulée, toutes sortes
- 150 g de séré
- ¾ c. à café de sel
- 2 pincées de noix de muscade, fraîchement moulue
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3899 kJ / 936 kcal
- Eiwitten
- 29.5 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 71 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pâte à crêpe
1 Std. 15 Min
Lasagnes
2h
Soupe au potiron
35 Min
Gratin de courgettes
1 Std. 10 Min
Risotto au poireau
40 Min
Tarte à la rhubarbe
55 Min
Purée de pommes de terre
45 Min
Gratin de chou-fleur
55 Min
Tarte aux pommes
1 Std. 15 Min
Ramequins aux épinards et aux œufs
35 Min
Tarte aux abricots
1 Std. 10 Min
Tarte aux épinards
55 Min