Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 artichauts
- 1 citron
- 1 bouquet de persil frais, laver et sécher les feuilles
- ½ - 1 gousse d'ail
- 1 pincée de sel
- 40 g d'huile d'olive extra vierge
- 100 g de vin blanc, sec
- 300 g d'eau
-
½
cube de bouillon de légumes (pour 0,5l)
of 1 c. à café rase de bouillon de légumes, fait maison
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 668.5 kJ / 159.7 kcal
- Eiwitten
- 3.1 g
- Koolhydraten
- 3.5 g
- Vetten
- 10.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Haricots verts aux tomates et au persil
55 Min
Pommes de terre en robe des champs
30 Min
Ratatouille
40 Min
Asperges accompagnées de pommes de terre
50 Min
Haricots verts au thym
1 Std. 10 Min
Soupe de légumes
25min
Artichauts à la romaine
50 Min
Asperges et hollandaise au yogourt
30 Min
Poulet et asperges vapeur, riz et sauce au vin blanc
45 Min
Légumes vapeur, vinaigrette à la grenade
45 Min
Tagliatelle fraîches aux cèpes
1 Std.
Blancs en neige
5 Min