Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 artichauts
- 1 citron
- 1 bouquet de persil frais, laver et sécher les feuilles
- ½ - 1 gousse d'ail
- 1 pincée de sel
- 40 g d'huile d'olive extra vierge
- 100 g de vin blanc, sec
- 300 g d'eau
-
½
cube de bouillon de légumes (pour 0,5l)
of 1 c. à café rase de bouillon de légumes, fait maison
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 668.5 kJ / 159.7 kcal
- Eiwitten
- 3.1 g
- Koolhydraten
- 3.5 g
- Vetten
- 10.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Blancs en neige
5min
Asperges et sauce tartare au séré
50min
Poulet et asperges vapeur, riz et sauce au vin blanc
45min
Asperges et hollandaise au yogourt
30 min
Asperges et œufs pochés sous-vide
1h 20min
Asperges accompagnées de pommes de terre
50min
Gratin de chou-fleur
55min
Haricots verts au thym
1h 10min
Artichauts à la romaine
50min
Dorade royale en croûte de sel
35min
Pommes de terre en robe des champs
30 min
Sauce bolognaise
3 Std. 15 Min