![Asperges et hollandaise au yogourt Asperges et hollandaise au yogourt](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/fb44d91e-396c-43a9-8761-dad152807c5a/Derivates/e2055735-7797-4fdf-bab0-26bd3d7f6129.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Les asperges
- 600 g d'eau
- 950 g d'asperges vertes, tiers inférieur pelé
- ½ c. à café de sel
La sauce hollandaise
- 80 g de beurre, en morceaux
- 30 g de vin blanc
- 10 g de vinaigre balsamique blanc
- 2 jaunes d'œufs (voir conseils)
- ¼ de c. à café de sel
- 150 g de yogourt grec, nature
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1250 kJ / 301 kcal
- Eiwitten
- 8.1 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 24 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto aux bolets et au brie
35 min
Risotto alla milanese
30min
Asperges et sauce tartare au séré
50min
Poulet et asperges vapeur, riz et sauce au vin blanc
45 min
Artichauts à la romaine
50min
Salade de haricots verts aux lardons
40 min
Asperges et pommes de terre à la sauce hollandaise au yogourt
45 min
Spätzlis au fromage
1j 10 menit
Risotto aux champignons accompagnés d'une salade de courge
45 min
Salade de carottes
15 min
Asperges accompagnées de pommes de terre
50min
Pesto de basilic
10 min