Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Les asperges
- 600 g d'eau
- 950 g d'asperges vertes, tiers inférieur pelé
- ½ c. à café de sel
La sauce hollandaise
- 80 g de beurre, en morceaux
- 30 g de vin blanc
- 10 g de vinaigre balsamique blanc
- 2 jaunes d'œufs (voir conseils)
- ¼ de c. à café de sel
- 150 g de yogourt grec, nature
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1250 kJ / 301 kcal
- Eiwitten
- 8.1 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 24 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mousse au thon
5 min
Salade de haricots verts aux lardons
40 Min
Asperges et sauce tartare au séré
50 Min
Poulet et asperges vapeur, riz et sauce au vin blanc
45 min
Sauce tomate pour tous les jours
30 min
Panure
5 min
Aubergines vapeur et riz
1hod.
Asperges et pommes de terre à la sauce hollandaise au yogourt
45 min
Risotto alla milanese
30 min
Asperges accompagnées de pommes de terre
50 Min
Pesto de basilic
10 min
Papet vaudois
55 Min