Compatibele versies
Asperges et pommes de terre à la sauce hollandaise au yogourt
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Les asperges et les pommes de terre
- 600 g d'eau
- 1 c. à café de sel
- 1 pincée de sucre
- 5 g de beurre (optioneel)
-
650
g de pommes de terre nouvelles, petites (voir conseil)
of 650 g de pommes de terre à chair ferme, en morceaux (2 cm) - 1000 - 1500 g d'asperges, blanches, pelées de la pointe à la base, en coupant l'extrémité dure
Sauce hollandaise au yogourt
- 150 g de beurre, en morceaux
- 180 - 200 g de yogourt grec (env. 10% de matières grasses)
- 2 œufs
- 1 c. à café de sel
- 1 pincée de poivre, moulu
- 1 pincée de poivre de Cayenne, moulu
- ¼ de c. à café de moutarde
- 2 c. à café de jus de citron
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2288 kJ / 546 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 38 g
- Verzadigd vet
- 24 g
- Vezels
- 6.5 g
- Natrium
- 672 mg
Alternatieve recepten
Sauce à salade à la française
20 min
Asperges et sauce tartare au séré
50 Min
Asperges et hollandaise au yogourt
30 min
Menu : Risotto aux épinards et salade pommes-carottes
40min
Panure
5 min
Sbrinz râpé
5 min
Risotto aux champignons accompagnés d'une salade de courge
45 min
Confiture de pruneaux pour les provisions
55 min
Risotto alla milanese
30 min
Asperges accompagnées de pommes de terre
50 Min
Papet vaudois
55 min
Risotto aux bolets et au brie
35 min