Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ citron
- 1 c. à café de moutarde de Dijon
- ¾ c. à café de sel
- 20 g d'huile d'olive
- 1 ½ c. à café d'aneth, frais
- 2 filets de saumon frais, sans la peau, d'env. 3 cm d’épaisseur (env. 150 g chacun) (voir la rubrique «Conseil(s)»)
- ⅛ c. à café de poivre, moulu
- un peu d'eau, pour immerger les sachets
- 1850 g d'eau
- 1 c. à café rase d'acide ascorbique
- 150 - 200 g de bulbes de fenouil, coupés en deux puis en fines tranches
- ½ oignon rouge (env. 30 g) coupé en deux puis en rondelles fines (optioneel)
- ½ pommes, coupée en quatre puis en fines lamelles
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1803 kJ / 430 kcal
- Eiwitten
- 31.3 g
- Koolhydraten
- 8.8 g
- Vetten
- 28.8 g
- Vezels
- 2.4 g
Alternatieve recepten
Salade de légumes en verrine
20min
Velouté de patates douces et brochette de poulet
30min
Filet de poisson aux pousses de soja dans une sauce épiceée
45min
Carottes glacées au miel
1u. 20min
Filet de porc bardé et son beurre aromatisé
1u. 45min
Saumon et sa sauce moutarde à l'aneth
1h 30min
Truites accompagnées de riz aux légumes
45min
Velouté orange-courge
35min
Poulet oriental au couscous
45min
Ragoût d'agneau
1u. 45min
Artichauts à la romaine
50 мин.
Boulettes de viande hachée à la sauce tomate
45min