Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Magret de canard à l’orange
- 1850 g d'eau, et de l’eau supplémentaire pour immerger les sachets
- 2 magrets de canard avec la peau (env. 250–350 g, 3 cm d’épaisseur)
- ¼ c. à café de sel
- ⅛ c. à café de poivre noir, moulu
- 1 orange de préférence bio, coupée en rondelles (3–5 mm d’épaisseur)
- 1 c. à café rase d'acide ascorbique
Sabayon à l’orange
- 40 g de jus d'orange
- ½ c. à café de bouillon de légumes en pâte
- ⅛ c. à café de sel
- 2 pincées de poivre blanc moulu
- 1 pincée de poivre de Cayenne, moulu
- 3 jaunes d'œufs
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1737 kJ / 415 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 30 g
- Vezels
- 0.6 g
Alternatieve recepten
Blanquette de veau aux bolets
1 godz. 30 min
Boulettes de viande hachée à la sauce tomate (8 portions)
1 godz. 30 min
Poulet en sauce à la pêche
Geen beoordelingen
Pennette à l’espadon et aubergines au romarin
50 min
Bœuf Stroganoff
1h
Crevettes au curry
35 min
Magret de canard et sabayon à l'orange
2 godz. 20 min
Crevettes sweet and sour
40 min
Viande de porc glacée accompagnée de nouilles de riz
1 godz. 20 min
Steak tartare
30 min
Carottes glacées au miel
1 godz. 20 min
Ragoût de bœuf sur purée de céleri
1h