Compatibele versies
Entrecôte aux truffes sur son risotto à la chicorée rouge
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Risotto
- 120 g de parmesan, en morceaux (2 cm)
- 50 g d'échalote, coupée en deux
- 30 g d'huile d'olive
- 320 g de riz risotto, tout type
- 100 g de vin blanc
- 800 g d'eau
- 1 cube de bouillon de poule (pour 0.5 l)
Chicorée rouge et viande
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 1 chicorée rouge (150 g), sans le trognon, coupé en lanières (5 mm)
- 2 pincées de sucre
- 2 pincées de sel
- 3 faux-filets de bœuf (d’env. 230 g chacun, 2 cm d’épaisseur)
Finition
- 30 g de beurre
- truffes fraîches en fines lamelles (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 523.5 kJ / 523.5 kcal
- Eiwitten
- 35.9 g
- Koolhydraten
- 42.4 g
- Vetten
- 21.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vitello tonnato
25 Std. 30 Min
Risotto alla milanese
30 min
Soupe de potimarron-pomme-poitrine de poulet
40 min
Spaghetti carbonara
40 min
Polenta
1h
Poulet pékinois
45 dk
Soupe asiatique aux légumes et au tofu
1 Std. 30 Min
Steak tartare
30 min
Ragoût d'agneau
1 Std. 45 Min
Sorbet à la banane
5 min
Curry de poulet
35 min
Bucatini à l'amatriciana
45 dk