Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 gousse d'ail
- 20 g d'huile végétale
- 500 g de viande hachée, porc et bœuf
- 200 g de poireau, coupé en rondelles (5 mm)
- 600 g d'eau
-
1
c. à café bombée de bouillon de légumes en pâte
of 1 cube de bouillon de légumes (pour 0,5l) - 1 ½ c. à café de sel
- 2 pincées de poivre, moulu
- 1 pincée de noix de muscade, fraîchement moulue
- 200 g de crème acidulée, toutes sortes
- 200 g de fromage à tartiner aux herbes
- ½ bouquet de ciboulette fraîche, ciselée à parsemer (facultatif)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2619 kJ / 625 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 53 g
- Vezels
- 1.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Soupe de carottes à la menthe
35min
Soupe de potiron
35min
Soupe de pommes de terre-champignons
45min
Soupe onctueuse au chou-fleur
50min
Velouté de poireaux et croûtes jambon-fromage
35min
Soupe à la tomate, sarrasin grillé et gruyère
35min
Velouté de tomates et de courges
25min
Soupe onctueuse au fenouil et à la carotte
40min
Soupe de poireau et de pommes de terre au jambon fumé croustillant
40min
Velouté de courgettes au fromage frais
35min
Soupe de carottes façon moro
1h 45min
Soupe céleri-pomme
30 min