Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g d'oignons, coupés en deux
- 1 gousse d'ail
- 90 g de tomates séchées à l'huile, égouttées, en morceaux
- 300 g d'aubergine, en morceaux
- 30 g d'huile d'olive
- 60 g de beurre, en morceaux
- 1 c. à soupe de basilic séché
- 1 c. à café d'origan séché
- 1 c. à café de sel
- 2 pincées de poivre fraîchement moulu
- 1 pincée de sucre
- 1 - 2 pincée(s) de piment, sec, en flocons, selon les goûts (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 428 kJ / 103 kcal
- Eiwitten
- 0.5 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 10 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 131 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Focaccia aux tomates
40 Min
Pesto de roquette et piments rouges
5 min
Risotto à la tomate et burrata
30 Min
Tartare d’œufs
35 Min
Focaccia au romarin
2h 30 min
Salade estivale de cornettes aux courgettes
30 Min
Risotto aux champignons accompagnés d'une salade de courge
45 Min
Dal de lentilles aux épinards
35 Min
Salade de fenouil au parmesan (TM6)
10 Min
Risotto alle cinque P
30 Min
Salade de brocoli aux pignons de pin
5 min
Risotto au citron et épinards
30 Min