Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La sauce tartare
- ½ bouquet de persil frais (env. 10 g), effeuillé
- 60 g de cornichons en morceaux (3 cm)
- 30 g d'oignons, coupés en deux
- 2 œufs cuits durs
- 150 g d'huile de tournesol
- 1 œuf frais (voir conseils)
- 1 c. à café de jus de citron
- 2 c. à café de moutarde
- ½ c. à café de sel
- 2 pincées de poivre, moulu
- 250 g de séré demi-gras
Les asperges
- 600 g d'eau
- 1100 g d'asperges, blanches, pelées
- 1 ½ c. à café de sel
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2088 kJ / 504 kcal
- Eiwitten
- 17.5 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 42 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mousse au thon
5 Min
Variations autour du beurre - Café de Paris
30 min
Spätzlis au fromage
1h 10 min
Asperges et hollandaise au yogourt
30 min
Sauce à salade moutarde-balsamique
10 Min
Panure
5 Min
Asperges et pommes de terre à la sauce hollandaise au yogourt
45 min
Risotto alla milanese
30 min
Asperges accompagnées de pommes de terre
50 min
Variations autour du beurre - beurre aux herbes
5 Min
Papet vaudois
55 min
Risotto aux bolets et au brie
35min