Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La sauce tartare
- ½ bouquet de persil frais (env. 10 g), effeuillé
- 60 g de cornichons en morceaux (3 cm)
- 30 g d'oignons, coupés en deux
- 2 œufs cuits durs
- 150 g d'huile de tournesol
- 1 œuf frais (voir conseils)
- 1 c. à café de jus de citron
- 2 c. à café de moutarde
- ½ c. à café de sel
- 2 pincées de poivre, moulu
- 250 g de séré demi-gras
Les asperges
- 600 g d'eau
- 1100 g d'asperges, blanches, pelées
- 1 ½ c. à café de sel
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2088 kJ / 504 kcal
- Eiwitten
- 17.5 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 42 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto aux champignons accompagnés d'une salade de courge
45 Min
Riz Pilaf
40 Min
Asperges accompagnées de pommes de terre
50 min
Asperges et hollandaise au yogourt
30 Min
Tartare d’œufs
35 Min
Asperges et pommes de terre à la sauce hollandaise au yogourt
45 Min
Variations autour du beurre - beurre aux herbes
5min
Papet vaudois
55min
Sauce à salade moutarde-balsamique
10 min
Salade de carottes
15min
Risotto aux bolets et au brie
35 Min
Sauce à salade à la française
20 min