Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 180 g de gruyère, en morceaux (2 cm)
- 1 gousse d'ail
- 500 g de poireaux, en morceaux (3 cm)
- 5 brins de thym, frais, effeuillé
- 20 g d'huile d'olive
- 600 g d'eau
- 2 cubes de bouillon de légumes (pour 0,5l)
- 4 tranches de pain (par ex. pain paysan, d’env. 80 g)
- 4 c. à soupe de vin blanc
- 160 g de jambon cuit, en lanières (1 cm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2143 kJ / 512 kcal
- Eiwitten
- 30.1 g
- Koolhydraten
- 42 g
- Vetten
- 23 g
Alternatieve recepten
Velouté orange-courge
35 Min
Velouté de tomates au séré
25min
Soupe de carottes à la menthe
35 Min
Soupe au potiron
35 Min
Velouté de tomates
35 Min
Soupe de potiron
35 Min
Velouté de champignons
20 Min
Soupe aux asperges et à l'aneth
25min
Velouté de tomates et de courges
25min
Soupe de poireau et de pommes de terre au jambon fumé croustillant
40 Min
Velouté de patates douces et brochette de poulet
30 Min
Soupe de carottes façon moro
1 Std. 45 Min